Mix

Album, merch i sve što trebate znati o novom pothvatu Travisa Scotta

Travis Scott stoji kraj plakata za novi album Utopia
Travis Scott stoji kraj plakata za novi album Utopia Foto: Instagram screenshot
Četvrti album Travisa Scotta, Utopia, dolazi brzo. Uz album i zabavu za slušanje, reper-producent predstavio je i Utopia merch u svojoj web trgovini.

U ponedjeljak (10. srpnja) Travis Scott je najavio zabavu za slušanje i nastup povodom albuma Utopia koji će se održati na piramidama u Gizi 28. srpnja. Ulaznice su bile u prodaji na ticketsmarche.com, ali su trenutno rasprodane. Na svom je Instagram profilu objavio ilustraciju s oznakom „Utopia“, kao i poster za nastup uživo na piramidama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Travis također je predstavio Utopia merch koji obožavatelji mogu kupiti na njegovoj službenoj web stranici, travisscott.com. Prilikom posjete trgovini obožavatelji mogu birati između četiri različita paketa robe, od kojih svaki uključuje fizičku kopiju Utopije kao i majicu dugih rukava, crewneck, bejzbolsku kapu ili hoodicu. Tu je i 10 opcija za majice kratkih rukava koje fanovi mogu birati.

Travis je bio predvodnik drugog dana Wireless Festivala 2023. u Londonu, gdje je nakratko prekinuo svoj set kako bi izrazio uzbuđenje zbog novog albuma. Usporedio je zvuk novog projekta sa svojim debitantskim mixtapeom Owl Pharaoh iz 2013. i svojim debitantskim studijskim albumom iz 2015., Rodeo.