Nagrada kakve nema

MrBeast donosi 'najveći game show u povijesti' na streaming platforme! Pobjednik osvaja nagradu od pet milijuna dolara

MrBeast i novac
MrBeast i novac Foto: mrbeast/Instagram
MrBeast novim planira osvojiti svijet i streaming platforme

Nije zadovoljan osvajanjem YouTubea, MrBeast je postavljen na čelo 'najvećeg showa u povijesti' s nagradom vrijednom 5 milijuna dolara. Budući da je Mr. Beast osvojio YouTube i postao kreator s najviše pretplatnika, počeo je gledati dalje od stranice za dijeljenje videozapisa i okrenuti se nečemu većem.

MrBeast, pravog imena Jimmy Donaldson, sada će biti domaćin showa na platformi Amazon Prime, a naziva ga 'najvećim game showom u povijesti'.

 



Kako nam prenosi LADBible, Beast Games je koncipiran na sličnom sadržaju kao i njegov YouTube kanal biti, a opisao ga je 'poput naših normalnih videa, samo 20 puta bolji'. Rekao je "Moj cilj je napraviti najbolju moguću emisiju i dokazati da YouTuberi i kreatori mogu uspjeti na drugim platformama.".

Emitiranje bi trebalo započeti kasnije ove godine i uključivat će nevjerojatnih 1000 natjecatelja koji će se natjecati za nagradu od 5 milijuna dolara.

 

Njegov bi novi show, nagradom od 5 milijuna dolara, trebao prestići nagradu showa “Squid Game: The Challenge's jackpot“ od 4,56 milijuna dolara, i postati show s najvećom nagradom u povijesti takvih emisija.
Što se tiče Netflixove stvarne verzije igre Squid Game, MrBeast je bio vrlo uporan u tome da njegov game show neće biti nimalo sličan tome.
Možda vam je sve ovo pobudilo apetit, no ne brinite.
Iako još nema službenog datuma izlaska, Beast Games emitirat će se na Amazon Primeu u 240 zemalja i teritorija diljem svijeta.